OPENDEUR

AFSPRAAK

ADVIES

VOLG ONS

OPENDEUR

Twee keer per jaar organiseer ik voor geïnteresseerden een opendeurweekend in huis.

Wil je op de hoogte blijven van de opendeurweekends? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief of volg me op Facebook of Instagram.

AFSPRAAK

Ben je op zoek naar een origineel kado of kom je graag een kijkje nemen? Ik verwelkom je graag op afspraak. Mijn eigen huis is mijn showroom. Ik ga steeds op zoek naar nieuwe en unieke items.

Thuis krijg je een zicht op de hele collectie in een huiselijke sfeer. De showroom verandert met de seizoenen mee.

Bel of mail mij gerust en kom ook buiten de opendeurdagen vrijblijvend langs.

ADVIES

Ben je niet tevreden over je interieur? Verlang je naar een rustgevend eigentijds interieur? Ik help je bij de zoektocht naar een inrichting die bij je past.

Na een intake gesprek geef ik interieur advies bij jou aan huis. Ik breng decoratie mee en breng zo sfeer in je interieur.

Eenvoudige tips verbeteren je interieur zonder dat je daarvoor grote en dure middelen nodig hebt. Met een mix van oud en nieuw maak je verrassende creaties.

VOLG ONS

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe producten, tips voor je interieur of tuin en natuurlijk de opendeurweekends? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Volg je me al via mijn Facebook of Instagram accounts? Via regelmatige updates op deze kanalen informeer ik je graag over Me and Jo.